جهاد دانشگاهی با توان علمی و اجرایی راهبر «مرکز دیده بان توسعه کرمانشاه» شد

۲۶ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۹:۵۰ کد : ۸۲۸۵۲ تاپ خبر
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ماموریت راه‌اندازی مرکز دیده‌بان توسعه کرمانشاه به سازمان جهاددانشگاهی استان واگذار شده، گفت: رسالت اصلی این مرکز تدوین محورهای اصلی توسعه استان است.
جهاد دانشگاهی با توان علمی و اجرایی راهبر «مرکز دیده بان توسعه کرمانشاه» شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، منوچهر حبیبی، امروز (۲۶ فروردین) در نشست اعضای مرکز دیده‌بان توسعه استان با معاون اجرایی رئیس جمهور، درتشریح روند شکل گیری این مرکز، گفت: استان کرمانشاه از قابلیت های بسیاری در حوزه های مختلف برخوردار است، اما متاسفانه آنطور که باید ازقابلیت ها و ظرفیت‌های آن استفاده نشده است.

وی افزود: یکی ازموانعی که بر سرراه توسعه این استان و نقش آفرینی آن درروند توسعه کشور وجود دارد، عدم برنامه ریزی مناسبت و عدم انسجام و هماهنگی در نظام توسعه استان است.

حبیبی خاطرنشان کرد: بخشی از عدم پیشرفت متوازن استان مربوط به فقدان نهادهای پیشرفته ای است که بتوانند اثرگذاری لازم را بر روند توسعه داشته باشند، همچنین نهادهایی که بتوانند مشاوره عالی به مدیران ارائه کرده و آنها را در تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری کنند در این استان وجود ندارد.

2 مزیت اصلی جهاددانشگاهی برای راهبری مرکزدیده بان توسعه

استاندارکرمانشاه گفت: باتوجه به این شرایط از همان بدو ورودم به استان این خلا مهم و اساسی احساس می شد که فضای توسعه فقط به دستگاه های دولتی و عمومی محدود شده و سایر نهادها بویژه نهادهای اجتماعی و نخبگان و صاحبنظران نقشی درآن ندارند.

وی افزود: درهمین راستا پیشنهاد راه اندازی مرکز دیده بان توسعه را مطرح کردیم و با توجه به سابقه سازمان جهاددانشگاهی استان درراهبری مرکزهم اندیشی استان درگذشته و ظرفیت های این نهاد درراهبری نخبگان و صاحبنظران، این ماموریت مهم را به این نهاد واگذار کردیم.

استاندار کرمانشاه گفت: همچنین انتخاب جهاددانشگاهی برای این ماموریت ازدو جنبه مهم حائزاهمیت است، اول اینکه این نهاد یک مجموعه علمی و دانشگاهی است و ارتباطی خوبی با سایرمراکزعلمی و دانشگاهی استان دارد و در وهله بعد اشراف خوب این نهاد در حوزه اجرایی است که موجب شده تا جهاددانشگاهی را به عنوان متولی انجام این ماموریت مهم انتخاب کنیم.

حبیبی با اشاره به شروع فعالیت مرکزدیده بان توسعه استان گفت:  درحال حاضر این مرکزبا محوریت جهاددانشگاهی و با حضورنخبگان و صاحبنظران استان آغازبه کارکرده و امید است که بتواند نقش اثرگذاری درتسریع روند توسعه استان داشته باشد.

مرکزدیده بان توسعه باید درشوراهای تصمیم گیری استان حضور داشته باشد

استاندار کرمانشاه تدوین محورهای اصلی توسعه، نظارت عالی بر روند توسعه، رصد فرآیندها و اقدمات توسعه ای را ازجمله مهمترین ماموریت های این مرکزعنوان کرد و افزود: علاوه براین، این مرکز نقش مهمی درایجاد همدلی و وفاق میان جامعه نخبگان و صاحبنظران استان خواهد داشت.

به گفته حبیبی مرکز دیده‌بان توسعه استان درآینده ای نچندان دور به عنوان پیشران و محرک توسعه استان نقش‌آفرینی خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر حضور مرکز دیده بان توسعه درنشست ها و شوراهای تصمیم گیری استان گفت: این مرکز باید به مردم معرفی شود و قطعا معرفی آن میتواند روحیه امید را درجامعه تقویت می کند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: به مرکز دیده‌بان توسعه استان اعتقاد دارم و از ساختار نخبگانی آن کاملا حمایت می‌کنم.

وی همچنین از قابلیت این مرکز برای تبدیل شدن به الگوی توسعه ای در کشور خبر داد و افزود: معتقدم این جمع نخبگانی می‌تواند در تعیین روند و مسیر صحیح توسعه استان نقش‌آفرینی کند و شاخص‌های آن را ارتقاء دهد و این مرکز میتواند به الگویی برای تسریع روند توسعه درسایر استان ها تبدیل شود، درهمین راستا فعالیت این مرکز در کرمانشاه بصورت پایلوت خواهد بودو در آینده در سایر استان ها هم چنین مراکزی راه اندازی خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه


نظر شما :