بازدید دانشجویان دانشگاه رازی از برج فناوری استان کرمانشاه

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۸ کد : ۷۱۰۹۲ اخبار پارک علم و فناوری کرمانشاه
دانشجویان انجمن علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از شرکت های دانش بنیان و فناور مستقردر برج فناوری استان کرمانشاه بازدید کردند.
بازدید دانشجویان دانشگاه رازی از برج فناوری  استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری استان درجمع این دانشجویان انجام چنین بازدیدهایی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: این بازدیدها، ذهنیت های جدیدی را برای دانشجویان ایجاد می کند و می توانند آینده شغلی آنها را در مسیر های جدیدی رغم بزند.

آزادی در ادامه خاطر نشان کرد: دنیای امروز نیازمند کسب و کارهای نوین است که بر اساس نیازهای روز شکل گرفته باشند. لازم است نگاه ها از سمت استخدام دولتی به سمت راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه تغییر کند و البته لازمه راه اندازی یک کسب و کار موفق نیز تشخیص بموقع نیازهاست.

وی تصریح کرد: شکست خوردن در زمان راه اندازی کسب و کارهای جدید لازمه پیروزی است و نمی بایست انتظار داشته باشیم که با ایجاد هر کسب و کار جدید به موفقیت برسیم. پارک علم و فناوری نیز یک رسالت عمده دارد و آن کاهش سطح ریسک و مخاطرات ناشی از تاسیس کسب و کارهای نوپاست.

در ادامه مهندس شهاب خوش خوی، معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه توضیحاتی در خصوص فرآیندهای پذیرش در پارک، ماهیت کسب و کارهای نوپا، حمایت ها و تسهیلات ارائه شده از سوی پارک، اهمیت ایده پردازی و نوآوری و استفاده از فرصت ها جهت تاسیس کسب و کارهای نوآورانه را برای بازدیدکنندگان ارائه داد و دانشجویان را با پروسه ایده تا محصول  آشنا کرد.

همچنین در این بازدید،  مهندس مهدی میر معینی، مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری کرمانشاه، توضیحاتی در خصوص ماهیت خدمات ارائه شده توسط پارک علم و فناوری در مراحل مختلف شکل گیری کسب و کار و تفاوت فعالیت های استارت آپی با دیگر کسب و کارها ارائه داد و مهمترین رسالت پارک را کمک به صاحبان ایده جهت پیاده سازی ایده های نوآورانه و عبور ایمن تر از مراحل پرمخاطره کسب و کار عنوان نمود.

دانشجویان از نمایشگاه دستاوردهای شرکت های منتخب در طبقه همکف برج فناوری، از دفاتر شرکت های ایرمان بازرگان پیروزان، نبرد نرم ایرانیان و طراحان تارنمای کرمانشاه که در برج فناوری مستقر هستند، بازدید کردند و مدیران عامل این شرکت ها  نیز تجربیات خود را از تاسیس کسب و کارهای فناورانه را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند.


نظر شما :