در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه؛
رویداد کارآفرینی "نیشتمان" برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه مسلم حدیدی قائم مقام مؤسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حاشیه برگزاری این رویداد گفت: بابیان اینکه از چهار ماه پیش فراخوان برگزاری این رویداد کارآفرینی در سطح استان اعلام شد، اظهارکرد: در این دوره از رویداد کارآفرینی نیشتمان 12 تیم دانشجویی از دانشگاه های مختلف و دو تیم دانش آموزی حضور دارند.
وی تاکید کرد: در برگزاری این رویداد تلاش کرده ایم تا 14 چالش مهم جهانی همانند انرژی، مدیریت پسماند، آلودگی هوا و ... را به عنوان الگو گرفته و در یک قالب بومی در حوزه کارآفرینی روی آنها کار کنیم.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه بابیان اینکه برای اولین بار داوری ایده تیم های حاضر در این رویداد بصورت آنلاین انجام میگیرد، گفت: باتوجه به اینکه برای اولین بار است که رویدادهای کارآفرینی با این سبک و مدل در کشور برگزار میشود، به وزارت علوم پیشنهاد داده ایم تا رویداد کارآفرینی نیشتمان کرمانشاه را به عنوان یک الگو موفق در سایر استانها ترویج کند.
حدیدی همچنین درباره انتخاب عنوان "نیشتمان" برای برگزاری این رویداد هم گفت: هرچند رویدادهای کارآفرینی در دنیا با نام هایی همچون پیچ و یا ویکند شناخته شده هستند، اما جهاد دانشگاهی کرمانشاه باتوجه به تلاش برای بومی کردن رویدادهای کارآفرینی خود، از واژه کُردی "نیشتمان" که به معنای ملت و دور هم نشستن است استفاده کرده تا نشان دهد که رویدادهای کارآفرینی این موسسه مطابق با سنت های فکری بومی مردم استان است.
وی در ادامه درخصوص اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی، گفت: امروزه کشورهای مختلف به منظور ارتقاء تفکر کسب و کار در میان مردمشان برگزاری رویدادهای کارآفرینی را مورد توجه جدی قرار داده اند و به دنبال آن هستند تا فرهنگ کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای نوین را در کشورهایشان توسعه دهند.
وی همچنین ازبرنامه ریزی برای سوق دادن کلاس های تئوری کارآفرینی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه به سمت رویداد محور شدن خبرداد و گفت: این نهاد آموزشی در راستای آشنایی دانشجویان رشته کارآفرینی با مدل های مختلف کسب و کار، از سال گذشته زمینه ای فراهم کرده تا دانشجویان این رشته به جای 16 جلسه کلاس تئوری کارآفرینی، بصورت عملی وارد این بحث شوند.
حدیدی تصریح کرد: در این راستا در گام نخست پیش نویسی را تهیه کردیم که در آن کلیات ایده پردازی را برای دانشجویان تشریح و کار با مدل کسب و کار را برای آنها توضیح میدهیم.
وی تاکید کرد: در مرحله بعد برنامه هایی همچون سینما پلاس و کافه کتاب را با موضوع کارآفرینی همراه با تحلیل اساتید این رشته برای دانشجویان اجرا می کنیم. همچنین آشنایی با کارافرینان موفق، بازدید از شرکت های دانش بنیان و حتی بررسی علل ناموفق بودن برخی از کارآفرینی ها نیز برای دانشجویان این رشته تشریح میشود.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه افزود: پس از گذراندن این مراحل، تیمایدههایی بین دانشجویان تشکیل و با آنها کار میشود که چگونه ایده پردازی کرده و ایدههایشان را پخته کنند.
وی تصریح کرد: در نهایت این تیم ها در یک دوره سه روزه در کارگاههای آموزشی "بوت کمپ" به ارائه ایدههای خود میپردازند و ما ایده های منتخب را از میان آنها انتخاب میکنیم تا در رویداد کارآفرینی نیشتمان در کنار تیمهایی از دیگر دانشگاههای استان به رقابت بپردازند.
نظر شما :