درخشش ۲ جهادگر کرمانشاهی در سوگواره ملی «محرم محرم»

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۵ کد : ۷۶۶۸۰ اخبار معاونت فرهنگی
«محبوبه علی آقایی» و «فاطمه احمدیان» خبرنگاران خبرگزاری ایسنا در استان کرمانشاه به عنوان نفرات اول و سوم بخش خبر سوگواره ملی «مَحرم مُحرم» معرفی و تجلیل شدند.
درخشش ۲ جهادگر کرمانشاهی در سوگواره ملی «محرم محرم»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، سوگواره ملی «مَحرم مُحرم» به همت جهاددانشگاهی ازتیرماه امسال کار خود را شروع کرد و در برگزاری این رویداد ملی استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، همدان، خوزستان، مرکزی و کردستان مشارکت داشتند.

آیین اختتامیه این سوگواره روز گذشته (23 مهر) مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س) بطور همزمان در دو استان کرمانشاه (بخش پوستر) و لرستان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حسن نائینی، رییس جهاددانشگاهی در سالن همایش‌های پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد، از منتخبان این سوگواره ملی در بخش‌های گفت‌وگو، تیتر، گزارش، عکس، داستان، دلنوشته، تایپوگرافی و ... تجلیل شد.

در بخش گزارش این سوگواره محبوبه علی آقایی و فاطمه احمدیان خبرنگاران خبرگزاری ایسنا در استان کرمانشاه به عنوان نفرات اول و سوم این بخش معرفی و تجلیل شدند.

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه