مفاخر کرمانشاه توسط سازمان جهاددانشگاهی استان تجلیل می‎شوند

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای تجلیل از مفاخر استان خبر داد.
مفاخر کرمانشاه توسط سازمان جهاددانشگاهی استان تجلیل می‎شوند

مهدی سوری امروز (17 مهر) در نشست کارگروه تجلیل از مفاخر استان کرمانشاه، با بیان اینکه کرمانشاه مهدبزرگان و مفاخر است، گفت: ما مفاخر بسیاری در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری، ادبی و ... داریم، اما متاسفانه آنطور که باید این بزرگان معرفی نشده‌اند.

وی افزود: مفاخر کرمانشاه نه تنها در سطح ملی بلکه در خود استان هم ناشناخته‌اند و بسیاری از جوانان استان از وجود چنین گوهرهای ارزشمندی بی‌اطلاعند.

سوری با تاکید بر لزوم معرفی مفاخر استان، گفت: شناخت و معرفی مفاخر قطعا عِرق جوانان را نسبت به دیار خود کرمانشاه افزایش می‌دهد و نوعی حس غرور و افتخار را برای آنها به همراه دارد.

وی افزود: در همین راستا معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی پیرو طرح ملی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی در نظر دارد از جمعی از مفاخر استان تجلیل کند.

وی افزود: در ششمین مرحله این طرح ملی، 10 استان حضور دارند که هر استان می‌بایست از سه تا پنج نفراز مفاخر خود تجلیل کند.

سوری گفت: مفاخر معرفی شده باید در پنج حوزه علمی، ادبی، هنری، ورزشی و فرهنگی انتخاب شوند و با توجه به اینکه استان کرمانشاه مفاخر بسیاری در این حوزه‌ها دارد باید بررسی بیشتری صورت گرفته تا بتوانیم مفاخر هر حوزه را برای اجرای این طرح انتخاب کنیم.

دراین نشست شرایط انتخاب مفاخر استان جهت برگزاری این طرح ملی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه