رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه: ثبت‌نام رایگان دوره‌های "بازی‌سازی" در مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه آغاز شد

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۴ کد : ۷۵۲۲۲ تاپ خبر
رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از آغاز ثبت‌نام رایگان دوره‌های بازی‌سازی در مرکز گیم و انیمیشن پارک علم و فناوری استان خبر داد.
رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه: ثبت‌نام رایگان دوره‌های "بازی‌سازی" در مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه آغاز شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه دکتر سیامک آزادی گفت: دوره های رایگان بازی سازی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ شهریور از ساعت ۹ الی ۱۲ ظهر در طبقه ۱۱ برج فناوری برگزار می شود و علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت kti.ir و اطلاعیه شماره ۶۰۹ مراجعه کنند.

وی بازی سازی را قدم به دنیای کسب درآمد برای جوانان و نوجوانان دانست و گفت: امروز حداقل ۱۰ شرکت با ۷۰ متخصص در این حوزه فعالیت می کنند و بنا داریم در مرکز گیم و انیمیشن ۵۰ نفر را در قالب ۲۰ گروه سازمان دهی کنیم تا هر کدام بتوانند تیم تخصصی خود را تشکیل داده و در بازه زمانی ۲ ساله بیش از ۳۰۰ نفر از استان کرمانشاه در این حوزه فعالیت کنند.

وی مزیت این حوزه را اتصال به بازارهای بین المللی و کسب درآمد ارزی عنوان کرد و افزود : هرکدام از این افراد به مرور زمان و با انجام دادن پروژه های مختلف ارتقاء پیدا می‌کنند و محصولات و تولیدات خود را در بازارهای بین المللی به فروش می‌رسانند بطوریکه امروز برای تولید یک دقیقه انیمیشن حداقل ۲۵۰ دلار دستمزد پرداخت می‌شود و جوانان با ارتقای کیفیت کار خود تا ۱۰ برابر این مبلغ هم می‌توانند محصولاتشان را به فروش رسانند.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه اکنون برخی شرکت های استان از کشورهای اروپایی و آمریکایی سفارش گیم و انیمیشن دارند، تصریح کرد: این بازار به شدت گسترده است و افرادی که در این حوزه دانش و مهارت کافی دارند دغدغه شغل ندارند و این در حالیست که بسیاری از دانش آموختگان دانشگاهی ما هم تمایل دارند در این حوزه ورود کرده و آموزش های لازم را ببینند.

آزادی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری در این حوزه به مراتب کمتر از سایر حوزه ها است گفت: اگر در سایر بخش ها ۲ میلیارد تومان برای ایجاد شغل نیاز است در حوزه گیم و انیمیشن با حدود ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد و در عین حال افرادی متخصص در این حوزه را تربیت کرد تا بتوانند با تولید محصول و ارائه به بازارهای جهانی سود قابل توجهی کسب کنند.

 پارک علم و فناوری کرمانشاه تاکنون به ۷۷۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان خدمات خود را ارائه داده است و هم اکنون ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت آن هستند و 98شرکت در استان گریددانش بنیان دارند.

در مجموع ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.


نظر شما :