تجلیل از مسولین دفاتر فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در دانشگاهها

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۳ کد : ۷۵۰۴۴ تاپ خبر اخبار معاونت فرهنگی
در مراسمی با حضور رئیس سازمان جهاددانشگاهی از مسئولین دفاتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه های استان تجلیل شد.
تجلیل از مسولین دفاتر فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در دانشگاهها

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، در این مراسم دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه  با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاددانشگاهی که از رویش های مبارک انقلاب اسلامی است و خود یک فرهنگ است و سمت گیری افزود: همه ما به عنوان عضو جهاددانشگاهی فعالیت خود را در آغاز عضویت با همکاری در دفاتر فرهنگی جهاددانشگاهی آغاز کرده ایم
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بایدفعالیت و عضو گیری ها در دفاتر تقویت شود افزود: تقویت و توسعه فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها با رویکرد جدید معاونت فرهنگی بزودی مشهود خواهد بود.
در ادامه مهدی سوری معاون فرهنگی سازمان دور جدید فعالیت های این دفاتر در دانشگاههای استان را  تشریح کرد.
 مسئولین دفاتر به بیان دیدگاه ها و پیشنهادهای خود پرداختند.
انتشار مجدد نشریه دانشجویی، ارائه برنامه های فرهنگی و علمی و عضو گیری مجدد این دفاتر از جمله محورهای مورد گفتگوی این نشست بود.
در پایان از غلامرضا امیری پریان مسئول دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی؛ بشری پروانه مسئول دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشکده بهداشت و  فاطمه زنگنه مسئول دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه تجلیل شد.
در این مراسم بهناز لیلیان سردبیر ایکنا و عضو سازمان دانشجویان این واحد نیز حضور داشت.