مدیرکل کمیته امداد استان: هم افزایی دستگاه ها با «جهاد دانشگاهی» میتواند اتفاقات امیدبخشی را برای کرمانشاه رقم بزند

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۱ کد : ۷۱۲۹۸ تاپ خبر اخبار معاونت آموزشی
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه با اشاره به توانمندیهای سازمان جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله اشتغالزایی و کسب و کار، گفت: هم افزایی دستگاه های استان با این نهاد می تواند اتفاقات بزرگ و امیدبخشی را برای استان رقم بزند.
مدیرکل کمیته امداد استان: هم افزایی دستگاه ها با «جهاد دانشگاهی» میتواند اتفاقات امیدبخشی را برای کرمانشاه رقم بزند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه رضا طاهری در حاشیه بازدید از بخش های مختلف سازمان جهاددانشگاهی در نشست با مسئولان این سازمان با تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در مجموعه جهاد دانشگاهی، گفت: فرصتی فراهم شد تا از نزدیک در جریان این فعالیت های ارزشمند قرا گیریم و آنچه که مشاهده کردیم صرف فعل «خواستن» در تمام بدنه مدیریتی این سازمان بود.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه فعالیت های جهاد دانشگاهی را گام عملی برای تحقق شعار سال دانست و افزود: فعالیت ها و اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی نشان میدهد که این سازمان حقیقتا در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) گام بر می دارد چرا که حمایت از توسعه فعالیت های دانش بنیان و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی همان تحقق عملی جهش تولید با مشارکت مردم است.

طاهری با دعوت از مدیران سایر دستگاه ها برای بازید از ظرفیت های جهاد دانشگاهی گفت: هم افزایی سایر دستگاه ها با جهاد دانشگاهی میتواند اتفاقات بزرگ و امیدبخشی را برای استان رقم بزند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به حمایت کمیته امداد از 152 هزار مددجوی استان گفت: این تعداد در قالب 76 هزار خانوار تحت حمایت هستند.

وی با اشاره به خدمات متنوع و گسترده کمیته امداد گفت: یکی از اهداف غایی این نهاد در کمک رسانی، خودکفا شدن خانوارهای تحت حمایت از طریق اشتغالزایی برای آنهاست.

وی افزود: متاسفانه یکی از چالش های ما در این مسیر، فرهنگ ضعیف کار است که متاسفانه مشکلی کشوری است اما در برخی استان ها از جمله استان ما جلوه پررنگ تری دارد.

این مسئول با اشاره به فعالیت مطلوب کمیته امداد در زمینه اشتغالزایی، گفت: در این زمینه یک روند چند مرحله ای تعریف کرده ایم که از آموزش های انگیزشی و مهارتی تا مشاوره و نظارت و پرداخت تسهیلات و ... را شامل می شود تا بتوانیم گامی در زمینه اشتغالزایی و تقویت فرهنگ کار در استان برداریم.

وی افزود: خوشبختانه با این روند توانسته ایم سال گذشته برای یازده هزار نفر ایجاد اشتغال کرده و شاهد خودکفا شدن پنج هزار خانوار مددجو در استان باشیم.

طاهری گفت: با توجه به نتایج مطلوب اشتغالزایی در توانمندسازی و خودکفا شدن خانوارها تمایل داریم از ظرفیت دیگر دستگاه ها هم در این حوزه استفاده کرده و بتوانیم آمار اشتغالزایی استان را بیش از پیش افزایش دهیم.

وی افزود: در این مسیر ما به دنبال کسب و کارهای بازار محور هستیم تا بتوان از این طریق اشتغال پایدار را برای مددجویان رقم زد و از همکاری با هر دستگاه و نهادی که ما در این مسیر همراهی کند استقبال می کنیم.

وی با اشاره به توانمندی های سازمان جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و اشتغالزایی گفت: جهاد دانشگاهی یکی از ظرفیت های بزرگ در حوزه ایجاد کسب وکار است و قطعا از هممکاری با این سازمان استقبال می کنیم.

وی افزود: اگر این سازمان راهبر شغلی برای مددجویان تعیین کرده و مسیرهای تولید، بازاریابی و فروش را به آنها یاد دهد، هر تعداد نیروی کار که بخواهند در اختیار قرار داده و در زمینه آموزش ها هم هر پشتیبانی مالی که نیاز باشد انجام میدهیم.

طاهری گفت: حتی اگر با آموزش 20 مددجو توسط سازمان جهاددانشگاهی پنج نفر آنها هم مشغول به کار شوند باز برای ما نقطه مطلوب محسوب می شود و از این دوره های آموزشی حمایت می کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر لزوم حمایت از دانش بنیان های استان گفت: این آمادگی را داریم که از محصولات دانش بنیان های استان برای حوزه های کاری امداد استفاده کنیم، بطور مثال ادوات کشاورزی که باید برای مددجویان خریداری شود ترجیح ما این است که از تولیدات دانش بنیان های استان باشد.

طاهری خاطرنشان کرد: اگر شرکت فناور و دانش بنیان نیروهای خود را از میان مددجویان آموزش دیده انتخاب کند، حمایت های ویژه ای برای آنها در نظر می گیریم.

وی افزود: اعتقاد ما بر این است که هم افزایی کمیته امداد با سازمان جهاد دانشگاهی میتواند اتفاقات خوبی را در حوزه اشتغالزایی استان رقم بزند. 


نظر شما :