انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۹۴۷۲ تاپ خبر اخبار معاونت فرهنگی
مهدی سوری به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در حکمی مهدی سوری را به عنوان « سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه» منصوب کرد.

در متن حکم آمده است؛

با عنایت به موافقت ریاست محترم جهاددانشگاهی و با توجه به تعهد و تجارب ارزشمندجناب عالی به موجب این حکم  به عنوان " سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه"  منصوب می گردید.

امیداست با توکل به درگاه خداوند سبحان و با همراهی و همدلی معاونان، مدیران و اعضای محترم معاونت فرهنگی در راستای تحقق اهداف پیش بینی شده در برنامه های توسعه این نهاد مقدس موفق باشید.

گفتنی است پیش از این مهدی سوری 21 سال مسولیت مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران شعبه کرمانشاه را به عهده داشته است .

( ۱ )