مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه: زندگی حضرت زهرا(س) سراسر الگوست

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۸ کد : ۶۶۱۱۴ تاپ خبر اخبار معاونت فرهنگی
در آستانه سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها کارگاه سبک زندگی فاطمی با سخنرانی مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در جمع بانوان جهادگر سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه عصر امروز ۱۹ آذرماه برگزار شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه: زندگی حضرت زهرا(س) سراسر الگوست


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر زهرا جانجانی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه با تسلیت این ایام فاطمیه، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) این بانوی بزرگ اسلام زندگی شان سراسر از نکته‌هایی است که برای هر نسلی می‌تواند الگو باشد و او را به مسیر درست زندگی راهنمایی کند.

وی افزود: زندگی حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلفی که اگر بخواهیم تنها در خصوص ابعاد تربیتی و همسرداری ایشان بگوییم ساعات‌ها جای بحث مفصل دارد و در این مجال نمی‌گنجد، سراسر درس است و برای بانوان الگوست و پیامبر(ص) در این باره فرموند فاطمه سرور تمام بانوان جهان است و این سروری در تمامی جهات زندگی ایشان نمود دارد.

جانجانی تصریح کرد: به عنوان مثال حضرت زهرا(س) پس از وفات مادر گرامی شان در کودکی جای مادر را برای پدرشان پر کردند و آنقدر به پدر رسیدگی می‌کردند که لقب «اُم‌ابیها» گرفتند و این لقب نشان از مهر و دلسوزی آن بانوی والامقام دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: پیامبر(ص) به آن میزان دختر گرامیشان را دوست داشتند که هر زمان ایشان به جایی ورود می‌کردند از جا برمی‌خواستند و این‌ها مطالبی است که دختران ما باید از آن الگو بگیرند.

وی با اشاره به همسرداری آن بانوی بزرگ، افزود: حضرت زهرا(س) در مقام همسر هیچ‌گاه از امیرالمؤمنین(ع) درخواستی نداشتند که آن حضرت از عهده آن برنیاید و ایشان با تمام سختی‌های آن دوران به ویژه مشکلات اقتصادی ساختند و با اینکه حضرت زهرا(س) دختر رئیس حکومت بود و می‌توانستند بهترین زندگی را داشته باشند، اما ساده زیست بودند و این ساده‌زیستی در تمامی جهات نمود دارد و آیا این امر الگویی والا برای زنان ما نیست.

جانجانی با بیان اینکه در ابعاد معنوی حضرت زهرا(س) برای فرزندان خود نمونه و الگو بودند با اشاره به اینکه آن حضرت در شب‌های ماه رمضان به عبادت می‌ایستادند و در نیمه‌های شب به یاد تمامی همسایگان خود بودند، گفت: امام حسن(ع) از مادر خویش پرسش داشتند که آیا مادر جان در دعاهایتان به فکر ما نیز بودید آن حضرت در جواب پاسخ می‌دهند که اول همسایه و بعد خانه، آیا این موضوع سرشار از معارف معنوی در زندگی اجتماعی نیست که آن بانوی والامقام با رفتار عملی به فرزندان می‌آموزند که همسایه مقدم بر خود است.

وی با اشاره به مسئله ازدواج و فرزندآوری حضرت زهرا(س)، افزود: آیا بانوان ما نمی‌توانند از ایشان در زمینه ازدواج و فرزندآوری همچنین همسرداری و تربیت فرزند الگو بگیرند و به ایشان اقتدا کنند.

جانجانی تصریح کرد: حضرت علی(ع) فرمودند که زهرا(س) برای من بهترین یاور در اطاعت فرمان خداست، ایشان بانویی گرانقدر و مادری دلسوز و مهربان در تربیت فرزندان بودند.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان تأکید کرد: حضرت زهرا(س) در ولایتمداری و دفاع از ولایت مردانه ایستادند و در این راه به شهادت رسیدند و امیدست تا بانوان ما قدر این الگو را بدانند و از آن بهره بگیرند


( ۱ )

نظر شما :