استاندار کرمانشاه: برای اداره عالمانه کرمانشاه به کمک "جهاددانشگاهی" نیاز داریم
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه،دکتر محمدطیب صحرایی، امروز (۸ آذر) در بازدید از بخش های مختلف سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، جهاددانشگاهی را یکی از مجموعه های اثرگذار برای اداره عالمانه استان عنوان و تاکید کرد: در اداره عالمانه و مجاهدانه استان به کمک های این سازمان و این مجموعه ارزشمند و اثرگذار نیاز داریم.
وی به توانمندی های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در عرصه های مختلف اشاره و تصریح کرد: حقیقتا کارهای خوب و اثرگذاری در این مجموعه صورت گرفته که می تواند در پیشرفت استان اثرگذار باشد و باید حمایت های لازم از این اقدامات صورت گیرد.
صحرایی گفت: مجموعه این فعالیت ها در اشغالزایی پایدار و مولد استان اثرگذار است و تلاش خواهیم کرد این فعالیتها در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه تشدید شده و با قوت پیش رود.
وی با تاکید بر لزوم تغییر فضا و تصویر کرمانشاه گفت: این کار باید با هم افزایی همه دستگاه ها صورت گیرد و یکی از نهادهای موثر در این زمینه سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه است که باید کمک حال استان باشد.
صحرایی با اشاره به اهمیت فعالیت های علمی گفت: در احادیث داریم که "علم سلطان است" و همچنین در روایات تاکید شده که "علم را با کاربرد آن فراگیرید" و جهاد دانشگاهی کرمانشاه به خوبی این هدف را دنبال کرده و امروز شاهد ثمرات ارزشمند آن هستیم.
استاندار کرمانشاه به بازدید خود از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: امروز با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت و فرزندآوری، درمان ناباروری اهمیت دوچندانی دارد و در جهاد دانشگاهی این خدمت ارزشمند به خوبی پیگیری می شود.
وی افزود: امروز به واسطه جهاد علمی جهادگران استان شاهد فعالیت های خوب و ارزشمندی در درمان ناباوری هستیم و از هیچ حمایت و پشتیبانی در زمینه توسعه این فعالیت ها دریغ نمی کنیم.
جهاد دانشگاهی کرمانشاه به قطب شدن استان در "اقتصاد دیجیتال" کمک کند
استاندار کرمانشاه به بازدیدش از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناوری تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: در این شرکت ها هم شاهد خدمات ارزشمندی بودیم که از هیچ تلاشی در مسیر حمایت از این خدمات و فعالیت ها دریغ نخواهیم کرد.
صحرایی تاکید کرد: هر طرح و برنامه قابل اجرایی که از سوی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه معرفی شود، مشتاقانه همراهی کرده و حمایت های لازم را از آن به عمل خواهیم آورد.
استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر قابلیت های استان در تبدیل شدن به قطب "اقتصاد دیجیتال" غرب کشور گفت: در این راستا پیگیری های بسیاری انجام داده و مقدمات کار فراهم شده و در آستانه رونمایی از اولین ظرفیت های ملموس در این زمینه هستیم.
وی افزود: پیشرفت در این حوزه نیازمند هم افزایی همه دستگاه های مربوطه است و این میان سازمان جهاد دانشگاهی استان با شرکت های توانمندی که زیرمجموعه خود دارد، میتواند فعالیت های اثربخشی داشته و به این قطب شدن استان کمک شایانی کند.
صحرایی تاکید کرد: هدف ما این است با دستور کار مشخص برنامه های استان را پیش برده و بتوانیم از ظرفیت های خوب سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در این مسیر استفاده کنیم.
مسلم حدیدی در حاشیه بازدیداستاندار کرمانشاه از بخشهای مختلف سازمان جهادانشگاهی کرمانشاه از پیگیری راه اندازی شهرک فناوری کرمانشاه، مرکز جامع سلامت بانوان و همچنین مرکز فناوری های فرهنگی و نرم خبر داد.
وی بیان کرد جهاد دانشگاهی اکوسیستمی است که در آن مسیر ایده تا ارزش اجرا می گردد.
حدیدی افزود: درمجموعه جهاد دانشگاهی هر صاحب ایدهای میتواند ایده خود را پرورش داده و به مرحله تجاری سازی برساند و عملا ایده ها رنگ واقعیت می گیرند و به محصول تبدیل می شوند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه به فعالیت های جهاددانشگاهی در چهار حوزه اصلی آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، پژوهش و فناوری و تجاری سازی اشاره و تصریح کرد: در حوزه آموزش و کارآفرینی در حال حاضر سه مرکز آموزش تخصصی و دو مرکز آموزش عالی فعال داریم و در تلاشیم در این مراکز آموزش های ارائه شده به تقویت کارآفرینی در جامعه منجر شود.
وی تاکید کرد: در حوزه آموزش معتقدیم که نباید تنها به اعطای مدرک اکتفا کرد و باید برای شغل دانشجویان هم فکری شود و در همین راستا در تلاش هستیم که دانشجوی کارآفرین تربیت کنیم.
رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: در حوزه توسعه فرهنگ کارآفرینی در قالب برنامه درسی رویدادمحور برنامهای به نام "نیشتمان" را تدوین کرده ایم که در طی یک فرایند عملیاتی دانشجویان بتوانند با فرهنگ کسب و کار و تیم سازی آشنا شوند.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به دیگر فعالیت این سازمان اشاره و با اشاره به راه اندازی اولین مرکز درمان ناباروری غیردولتی استان گفت: این مرکز خدمات بسیاری طی سالهای فعالیت خود ارائه کرده و در صدد توسعه فعالیت های آن هستیم.
پیگیر راه اندازی مرکز جامع سلامت بانوان هستیم مرکز فناوری های فرهنگی و نرم راه اندازی می شود.
حدیدی از پیگیری راه اندازی مرکز جامع سلامت بانوان خبر داد و افزود: فضایی در سازمان برای این منظوردرنظر گرفته شده و درصورت حمایت های استانی و ملی، این مجموعه راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه به ظرفیت های فرهنگی در استان اشاره نمود و تصریح کرد: در همین راستا در نظر داریم یک مرکز فناوری های فرهنگی و نرم را در استان راه اندازی کنیم. این مرکزبا تعریف محورهایی با هدف تولید محصولات فرهنگی مانند تولیدانیمیشن، عروسک، هدیه های فرهنگی و .. شروع به کار خواهد نمود.
حدیدی گفت: با راه اندازی این مرکز امکان صادرات محصولات فرهنگی استان فراهم خواهد شد و از طریق این صادرات می توانیم فرهنگ ایرانی و اسلامی را نیز صادر کنیم.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه بر راه اندازی شهرک فناوری در استان تاکید کرد و افزود: در حال حاضر 72 درصد واحدهای فناور تحت حمایت پارک فضای کارگاهی ندارند و نیاز است که این فضا برای آنها ایجاد شود.
وی افزود: در همین راستا رییس جمهورمحترم در بازدید ازاستان کرمانشاه وعده دادند مبلغ 100 میلیارد تومان برای تامین زیرساخت های این شهرک اختصاص یابد پیگیر تخصیص این اعتبار هستیم. ایشان تاکید کردند زمین این شهرک از سوی جهاد دانشگاهی تامین گردیده است.
حدیدی گفت: اگر مسئولین و مدیریت استان مساعدت کنند می توانیم این شهرک را در سه فاز راه اندازی کنیم و زمینه ای فراهم خواهد شد تا متقاضیان فضاهای کارگاهی بتوانند ایده خود را به تولید انبوه برسانند.
وی در ادامه به دیگر فعالیت های جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه هرجا به جهاد دانشگاهی اعتماد شده، توانسته ایم به این اعتماد پاسخ مناسب دهیم وزیرساخت هایی برای توسعه استان فراهم نماییم
راهکارهایی برای توسعه کرمانشاه
حدیدی در ادامه به ارائه برخی راهکارها برای توسعه استان با توجه به توانمندی های سازمان جهاددانشگاهی پرداخت و افزود: یکی از راهکارها راه اندازی شهرک فناوری استان است که قطعا می تواند زمینه ساز رشد فناوری و نوآوری در استان شود.
وی افزود: راهکار دیگر ما راه اندازی مرکز توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در استان است که برنامه اجرایی آن را تدوین کرده ایم و امیدواریم با همکاری حوزه های فرهنگی آن را اجرایی کنیم.
حدیدی راه اندازی مرکز جامع سلامت بانوان را هم گام مهمی در ارتقا سلامت استان عنوان کرد و افزود: زیرساخت این پروژه هم فراهم است و اگر حمایت شویم این مرکز راه اندازی خواهد شد.
وی برنامه اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان را هم راهکار بعدی عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم مدل های بومی تدوین شده جهاد دانشگاهی را در سطح دانشگاه های استان اجرایی کنیم، قطعا شاهد افزایش اشتغال در حوزه فارغ التحصیلان دانشگاهی و تولید محصولات فناورانه در استان خواهیم
بود.
حدیدی حمایت از توسعه کسب و کارهای دیجیتال را هم راهکار بعدی برای توسعه استان عنوان و تصریح کرد: با 110 واحد فناوردر جهاددانشگاهی آماده همکاری در جهت توسعه اقتصاد دیجیتال درغرب کشور هستیم.
نظر شما :