بازدید جهادگران جهاددانشگاهی از نمایشگاه آسمان اقتدار

جهادگران سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از نمایشگاه آسمان اقتدار آخرین دستاوردهای هوافضای سپاه، بازدید کردند
بازدید جهادگران جهاددانشگاهی از نمایشگاه آسمان اقتدار

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، رییس، معاونین و جمعی از مدیران سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با حضور در نمایشگاه آسمان اقتدار با اهدا لوح تقدیر و گل وشیرینی به برگزار کنندگان ضمن تقدیر از حماسه آفرینی های این جان بر کفان از اقدامات غرور آفرین آنان تجلیل کردند.

گفتنی است در این نمایشگاه ۱۲ سامانه پهپادی، چهار سامانه پدافندی و پنج سامانه موشکی موشک خیبر شکن و سامانه‌های پهپادی جدیدی مثل پهپاد شاهد ۱۳۶ و سامانه پدافندی ۳ خرداد به عنوان جدیدترین دستاوردهای هوافضای سپاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

کرمانشاه به عنوان چهارمین استان بعد از اصفهان، قم و تهران، برای برپایی این نمایشگاه انتخاب شده‌ است.

( ۱ )