آیین تجلیل و تکریم از بازنشستگان سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه

آیین تجلیل و تکریم از بازنشستگان سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه امروز ۵ مهرماه با حضور رییس و معاونین سازمان و جمعی از بازنشستگان در سالن علامه طباطبایی جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
آیین تجلیل و تکریم از بازنشستگان سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر مسلم حدیدی رییس جهاددانشگاهی کرمانشاه با تقدیر از سی سال فعالیت صادقانه بازنشستگان سازمان جایگاه ویژه این مجموعه را در استان و کشور مدیون تلاش های شبانه روزی آنان دانست و افزود:تهیه تاریخ شفاهی و تجربه نگاری از برنامه هایی است که با جدیت پیگیر اجرا آن هستیم.

وی ادامه داد:در ابتدا فعالیت مان در جهاد کنار بزرگان قرار گرفتیم و با الگو گیری از این عزیزان مسیر های سخت و پر فراز و نشیبی را گذراندیم تا امروز در جایگاه خاص قرار داریم و باید این راه برای همه جهادگران میسر شود.

حدیدی تصریح کرد: پیشکسوتان و بازنشستگان گنجینه های تجربه گرانبهای سازمان هستند که همواره خو را مدیون آنان می دانیم.

در ادامه این مراسم بازنشستگان و همکاران جهادگر به بیان خاطرات خود پرداختند.

در این آئین از بهرام بادکو، بهزاد خدادادی، محمد رسول یاوریان، حمزه شاه حسینی و بهرام منصوری با اهدا لوح تقدیری به امضا دکتر مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و هدایایی تجلیل شد.

حافظ خوانی و اهدا هدیه به همکاران که محمد نام داشتند از دیگر برنامه های این مراسم بود.