امام جمعه کرمانشاه:
جهاددانشگاهی از نهادهای پیشرو در علم و فناوری کشور است/ مسئولان حمایتگر این نهاد باشند
جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۹۲
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیت الله مصطفی علما امام جمعه کرمانشاه امروز 11 مرداد در دیدار با رییس جهاددانشگاهی، از این نهاد به عنوان یک نهاد جهادی و مولود انقلاب یاد کرد و افزود: این نهاد در بیش از چهاردهه فعالیت خود دستاوردهای بسیار و باارزشی برای کشور داشته است.
وی با بیان این که قدرت امروز تمام کشورهای دنیا، قدرت علمی و فکری آنهاست، گفت: اگر انگلیس توانست روزی بر جمعیت چندصدمیلیون نفری هند تسلط داشته باشد تنها به واسطه قدرت علمی و فکری این کشور بود و این امر نشان میدهد آنچه به یک کشور قدرت می دهد نه وسعت و نه جمعیت آن است و تنها علم و قدرت فکر یک کشور است که می تواند از او یک ابرقدرت بسازد.
وی به پیشرفت علمی و فناوری کشور در سال های اخیر اشاره کرد و افزود: امروز به همت و تلاش نهادهایی مانند جهاددانشگاهی، ایران حرکت روبه جلویی را در عرصه مختلف علم و فناوری آغاز کرده و در حال حاضر ایران را به یک قدرت در جهان و منطقه تبدیل کرده است.
آیت الله علما گفت: این حرکت پرشتاب ایران در حوزه علم و فناوری مصداق همان حدیث شریف پیامبراکرم (ص) است که فرمودند«علم اگر در ثریا باشد مردانی از پارس بدان دست پیدا می کنند» و امروز می بینیم که جوانان و دانشمندان ما در حوزه مختلف عمل و فناوری در سطح جهان حرف برای گفتن دارند.
وی با تقدیر از عملکرد جهاددانشگاهی و مسئولین آن در پیشرفت علمی و فناوری کشور از این نهاد به عنوان یکی از نهادهای پیشرو در حوزه علم و فناوری کشور یاد کرد.
امام جمعه کرمانشاه تاکید: انتظار این است مسئولین دراین مسیر حمایتگر جهاددانشگاهی باشند و آنها را در این مسیر یاری دهند.
اولویت "جهاددانشگاهی" انجام کارهای بر زمین مانده کشور است
دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی هم در این دیدار با اشاره به نزدیکی سالروز تاسیس جهاددانشگاهی (۱۶ مرداد) از این نهاد به عنوان یک نهاد انقلابی و جهادی یاد کرد و افزود: در مجموعه جهاددانشگاهی چیزی به اسم رییس و کارمند نداریم و همه درکنار هم و پا به پای هم و جهادی کار می کنند.
وی افزود: این نهاد مولود انقلاب است و مقام معظم رهبری از آن به عنوان ستون علمی کشور یا کرده اند که همین امر مسئولیت ما در جهاد دانشگاهی را سنگین کرده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی رسالت خود را انجام کارهای بر زمین مانده کشور تعیین کرده است و هرجا و هر حوزه که احساس کردیم کشور به آن نیاز دارد ورود کرده و نیاز کشور را مرتفع کردیم.
دکتر مسلمی نائینی گفت: یک زمانی کشور به آموزش نیاز داشت پای کار آمدیم. مدتی بعد نیاز کشور در حوزه فناوری مطرح شد و به این حوزه ورود کردیم.
وی افزود: بطور مثال در سال های گذشته تنها دو کانال تلویزیونی داشتیم و این موضوع به خاطر این بود که به ما فرستنده نمی دادند. با اعلام نیاز صدا و سیما به این فناوری جهاددانشگاهی به این حوزه ورود کرد و در حال حاضر بهترین سازنده فرستنده ها و آنتن های مخابراتی هستیم.
وی افزود: از این دست اقدامات در حوزه های مختلف از جمله نفت و گاز بسیار است و جهاددانشگاهی در هیچ یک از پروژه ها خود را مالک ندانسته و کارها و محصولات را دو دستی تقدیم نهادها و دستگاه های کشور کرده تا چرخه خدمات رسانی به مردم با شتاب بیشتری صورت گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت مسئولین، جهاددانشگاهی قدرتمندتر و پرشتاب تر در این مسیر حرکت کند.
رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه با تقدیر از عملکرد خوب مسئولان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: برج فناوری این استان در کشور بی نظیر است که فضای خوبی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان فراهم کرده است.
دکتر مسلمی نایینی اظهار کرد: استان کرمانشاه ظرفیت های بسیار و اساتید برجسته ای دارد که می توان در پیشبرد حوزه علم و فناوری و تکمیل زیست بوم فناوری و نوآوری استان از آن بهره گرفت.
نظر شما :