آغاز رسمی دورههای آموزش فرهنگی دپارتمان ادب و سخنوری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، در این مراسم مهدی عبدالمالکی معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه وظیفه خود می دانیم گامهای موثری در رشد فرهنگی استان با آموزش های موثر و خلاقانه برداریم، افزود: تلاش می کنیم بیشتر آموزش های تخصصی این معاونت بخصوص در حوزه فرهنگی از سنین کودک تعریف شده تا در آینده استان رهگشا باشیم .
وی در ادامه با بیان اینکه این برنامه در روزهای نام گذاری شده با ادبیات کودک برگزار می شود، افزود: معتقدیم فعالیت در این بخش می تواند بسیاری از مشکلاتی که استان امروز از ان رنج می برد را حل کند.
عبدالمالکی در ادامه با اشاره به اینکه دپارتمان ادب و سخنوری اردیبهشت ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد و امروز شاهد آغاز رسمی بخش های آن هستیم، افزود:شاهنامه پژوهی، آموزش فن بیان و سخنوری، اصول بنیادین داستان، آموزش شعر و خوانش خلاقانه، خلاقیت ادبی کودکان، آموزش فن بیان کودکان، شاهنامه خوانی هفت بخش این دپارتمان است که با استقبال بسیار خوب کرمانشاهیان روبرو شده است.
وی در ادامه با قدردانی از بزرگان شعر و ادب استان که ارتباط تنگاتنگی با این دپارتمان برقرار کرده اند و دلسوزانه برای کودکان وقت می گذارند، افزود: سرمایه های اجتماعی استان شما عالیجنابان هستید و ما امیدواریم در برنامه های تدوین شده با همراهی شما سهمی در توسعه استان داشته باشیم .
در ادامه این مراسم پیام دکتر میر جلال الدین کزازی به این نشست قرات و کارگاه شاهنامه خوانی رسما افتتاح شد همچنین
شاهنامه خوانی کودکان گروه سیمرغ، شعر خوانی شاعران برجسته کرمانشاهی، سخنرانی نویسندگان بزرگ استان، تجلیل از فعالین حوزه ادبیات کودک کرمانشاه ،استاد فریبرز لرستانی شاعر و نویسنده آثار کودک عبدالله مرادی صاحب امتیاز و مدیرمسئول مجله کودک و نوجوان ویلکان تنها نشریه کودک استان کرمانشاه از دیگر برنامه های این نشست بود.
در پایان نیز کارگاه شاهنامه خوانی دپارتمان ادب و سخنوری در معاونت آموزش جهاد دانشگاهی کرمانشاه افتتاح شد
نظر شما :