حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در راهپیمایی روز جهانی قدس

۲۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۴ کد : ۵۵۸۷۶ تاپ خبر اخبار معاونت فرهنگی
جهادگران جهاددانشگاهی کرمانشاه امروز و همزمان با روز جهانی قدس با حضور در راهپیمایی، انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند.
حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در راهپیمایی روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه راهپیمایی روز قدس  امروز و همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه و با حضور مردم روزه‌دار و انقلابی، مسئولان و جهادگران  جهادانشگاهی استان کرمانشاه از مسجد معتضدی آغاز و تا مسجد جامع ادامه یافت.
جهادگران جهاددانشگاهی با در دست داشتن پلاکاردهایی حاوی شعارهای مرگ بر اسرائیل و سر دادن شعارهای مختلف ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین انزجار خود را از رژیم ظالم و کودک‌کش صهیونیست اعلام کردند

قابل ذکر است که کرمانشاه امروز همزمان با راهپیمایی روز قدس میزبان دو شهید گمنام بود و پیکر مطهر این شهدا بر روی دستان مردم شهید پرور کرمانشاه تشییع شد.

( ۱ )