دیدار سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با خانواده‌‌های معظم شهید یاری و شهید تکلو

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۶ کد : ۵۵۷۶۳ تاپ خبر اخبار معاونت فرهنگی
 دکتر مسلم حدیدی  (۱۹ فروردین) با حضور در منزل خانواده های معظم شهید صادق یاری از شهدای مدافع حرم و شهید احمد تکلو از شهدای دفاع مقدس ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و ایثارگران از خانواده معظم ایشان تجلیل کردند. در این دیدار معاونین و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در این دیدار با بیان اینکه عزت و آسایش ما امروز مدیون شهدای سرافراز است، افزود: باید برای حفظ عزت و اقتدار کشور یاد شهدا را  زنده نگهداریم .

دکتر حدیدی تصریح کرد: وظیفه خود دانستم تا برای استعانت از شهداء با خانواده معظم ایشان دیدار داشته باشم .

وی در پایان خاطر نشان کرد: برخود لازم می دانم تا در برنامه ی منظم دیدار با خانواده شهدا را داشته باشم و دعای خیر مادران شهدا را بدرقه تلاش ها و فعالیت های همکاران جهادگر در جهت آبادانی کشور اسلامی کنم.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در جریان این دیدار با اهدای لوح تقدیر از مادر این شهدا تقدیر کرد.

گفتنی است شهید صادق یاری در تاریخ ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۳ در جبهه مبارزه با داعش در تکریت عراق  به شهادت رسید و شهید احمد تکلو در تاریخ 22 اردیبهشت ماه سال ۶۷ درمنطقه دربندیخان عراق براثر اصابت تیر به شهادت رسید.