رئیس جدید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه معرفی شد

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۵ کد : ۵۱۵۸۴ تاپ خبر اخبار معاونت آموزشی
طی مراسمی با حضور رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه و رییس سازمان جهاددانشگاهی استان ، دکتر خلیل جلیلی به عنوان رئیس جدید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه معرفی و از زحمات  دکترحمیدرضا مجردی رئیس پیشین این مرکز قدردانی شد.
رئیس جدید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه معرفی شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه ، رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی از فعالیت ۳۷ مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و تحصیل ۲۳ هزار و ۱۸ دانشجو در این مراکز خبر داد.

دکتر محمدعلی گودرزی امروز(۲۱ آذر) در مراسم معارفه رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه، با اشاره به جدی شدن توجه به آموزش های مهارتی در کشور، اظهار کرد: جهاددانشگاهی جزو نادر مجموعه‌هایی است که در اساسنامه آن به صراحت ماموریت برگزاری دوره های آموزشی علمی کاربردی آمده است.

وی افزود: توجه به آموزش‌های علمی کاربردی در اساسنامه جهاددانشگاهی در سال ۱۳۷۰ درحالیست که در آن زمان دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت خود را هنوز آغاز نکرده بود.

رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد:  یکی از فعالیت های جهاددانشگاهی که به صراحت روی آن تاکید شده، آموزش مهارتی است.

وی در ادامه به فعالیت ۳۷ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: غیر از استان یزد که مرکز آن به دانشگاه تبدیل شده، در تمام استانهای کشور، مرکز علمی کاربردی داریم.

گودرزی تعداد دانشجویان این مراکز را ۲۳  هزار و ۱۸ نفر اعلام کرد و گفت: حدود ۱۰ تا یازده درصد از جمعیت دانشجویی ۵۳۹ مرکز علمی کاربردی کشور در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشغول به تحصیل هستند که جمعیت قابل قبولی است.  

وی در ادامه با اشاره به مطلوب بودن وضعیت کیفی مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در کشور، اعلام کرد: براساس ارزیابی هایی که در سالهای اخیر به منظور رتبه بندی مراکز علمی کاربردی کشور صورت گرفته، تعدادی از مراکز ما جزو ۱۰ مرکز برتر بوده اند که مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه هم یکبار جزو این مراکز برتر بوده است.رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: اخیرا هم که ۳۰ مرکز برتر کشور مشخص شدند، پنج تا شش مرکز علمی کاربردی ما جزو این مراکز قرار داشتند که این نشان می دهد مجموعه جهاددانشگاهی در این حوزه موفق عمل کرده است.

گودرزی اظهار کرد: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی  هم از نظر تعداد دانشجو و هم از نظر وسعت بزرگترین موسسه آموزش عالی علمی کاربردی در بین موسسه های هلال احمر، نیروی انتظامی و شهرداری است.

وی در ادامه به وضعیت فعالیت های فرهنگی در این موسسه هم اشاره ای کرد و گفت: در این رابطه کارهای ارزشمندی صورت گرفته و افتخار می کنیم مجموعه ما روی هویت فرهنگی و انقلابی دانشجویان توجه و تاکید دارد.

این مسئول اضافه کرد: بعد از فروکش شدن بیماری کرونا، فعالیت های زیادی را در این حوزه با قوت و قدرت در دستور کار قرار دادیم و در حال حاضر هم حدود ۸۵ کانون دانشجویی فرهنگی و تعداد زیادی تشکل و کانون های دیگر داریم که حدود چهار هزار دانشجو در آنها فعالیت می کنند.

وی در ادامه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه را از جمله موفق ترین مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور خواند و اظهار امیدواری کرد روند این موفقیت ها ادامه داشته باشد. 

در ادامه این مراسم دکترخلیل جلیلی، اظهار کرد: در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه 20 کد رشته(یازده کد رشته کاردانی و 9 کد رشته کارشناسی) داریم که در برخی از این رشته‌ها برای مهر ماه امسال جذب دانشجو نداشتیم، درحالیکه رشته های باارزشی هستند.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای فعال‌سازی این رشته ها خبر داد و گفت: تلاش داریم با معرفی این رشته‌ها و ارتباط با سازمانهای متولی، برای فعال کردن این رشته ها گام برداریم و تا بهمن ماه به آنها یک ساماندهی بدهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین بنا داریم به برخی رشته‌های مرتبط با حوزه های فرهنگی، هنری و صنایع دستی ورود داشته باشیم و در این راستا با دستگاه‌های متولی همچون میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد اسلامی هم رایزنی هایی داشته ایم.

 

جلیلی اظهار امیدواری کرد، ظرف یک ماه آینده کار راه اندازی این رشته ها به سرانجام برسد تا این مرکز بتواند برای مهر سال آینده در این رشته ها جذب دانشجو داشته باشد.

 

وی به پتانسیل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه برای راه اندازی برخی رشته های دیگر همچون تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: وجود مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی این ظرفیت را فراهم کرده تا بتوانیم رشته هایی همچون تجهیزات پزشکی را راه اندازی کنیم که البته این امر مستلزم بررسی و مطالعات بیشتری است.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه گریزی هم به اولویت های این مرکز در حوزه برنامه های فرهنگی و علمی داشت و اظهار کرد: در این زمینه تلاش داریم تا بیشتر متکی بر توان دانشجویان باشیم، چراکه آنها اینگونه فعالیت ها را با علاقه انجام می دهند و می توانند خودشان متولی برگزاری این برنامه ها باشند.

 

وی همچنین توجه به برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی، فعال‌تر کردن مرکز نوآوری کارآفرینی، بالا بردن روحیه کارآفرینی دانشجویان و توجه به ساختار توانمندسازی مهارتی دانشجویان را از دیگر برنامه های این مرکز اعلام کرد.

درپایان  این مراسم بهرام بادکو رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم ضمن قدردانی از زحمات دکتر حمیدرضا مجردی رئیس پیشین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، برای دکتر خلیل جلیلی رئیس جدید این مرکز آرزوی موفقیت کرد.  

گفتنی است مسئولین علمی کاربردی جهاددانشگاهی از بخش های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کردند 

 


( ۴ )

نظر شما :