در دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با رییس دانشگاه رازی ؛ بر توسعه همکاری های دوجانبه تاکید شد

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۹۳۴۱ تاپ خبر اخبار معاونت آموزشی
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه براستفاده از ظرفیت های مشترک و هم افزایی بیشتر در راستای توسعه همکاری های دومجموعه تاکید کرد
در دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با رییس دانشگاه رازی ؛  بر توسعه همکاری های دوجانبه تاکید شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، در این دیدار مهندس بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه ضمن تبریک  به دکتر محمد نبی احمدی بعنوان رییس دانشگاه رازی، گفت: حضور شما با تجربیات ارزشمندتان در راس آموزش عالی استان مطمعنا منشاء خدمات اثرگذاری دراستان خواهد شد .

بادکو در ادامه به ظرفیت ها و پتانسیل های این سازمان  اشاره کرد و افزود: معاونت پژوهشی با گروه های  تاب آوری شهری، شیمی، جامعه شناسی، مدیریت راهبردی و مدیریت منابع محیطی  طرح های مهمی مانند طرح ملی تولید کربن فعال از قیر طبیعی ، مطالعه اجتماعی مناطق اسکان غیررسمی شهر کرمانشاه با هدف ارائه راهکار ها و مدل بومی توانمند سازی، تدوین سند توصیفی تحلیلی مسئله شناسی توسعه استان کرمانشاه،تدوین سند توسعه تجارت خارجی استان کرمانشاه، ،مرکز تخصصی درمان ناباروری ، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و آموزش های بدون مقطع و کارکنان دولت، معاونت فرهنگی با خبرگزاری های ایسنا ، ایکنا و مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران، موسسه شناخت اندیشه های علامه طباطبایی  و پارک علم و فناوری  استان با شتابدهنده ها مراکز رشد و ساختارهای فناورانه بخش هایی از معاونت های  سازمان جهاد دانشگاهی در استان کرمانشاه هستند .

وی با اشاره به استقرار واحدهای فناور و دانش‌بنیان در برج فناوری استان کرمانشاه گفت: استقرار اجزای اکوسیستم فناوری در یک محل و در برج فناوری، افزایش عملکرد آن‌ها را در پی دارد و یکی از کارکردهای مهم این برج است. همچنین ساختارهای زیست ‌بوم فناوری استان شامل مراکز نوآوری، شتاب ‌دهنده‌ها، واحدهای R&D صنایع بزرگ و ... در این برج مستقر می‌شوند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با تأکید بر ضرورت افزایش همکاری‌های مشترک علمی و فناوری در بین مراکز آموزش عالی و پارک علم و فناوری ابراز امیدواری کرد: باید الگوی مناسبی برای ترغیب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای فعالیت در واحد‌های فناوری تعریف شود.
در ادامه دکتر محمّدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی، گفت: ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مجموعه‌های دانشگاهی و علمی و فناوری استان در راستای کمک به رفع مسائل استان و حل مشکلات جامعه بیش از گذشته به کار گرفته شود و گام‌های ارزشمندی در مسیر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی برداشته شود.
وی با اشاره به آمار بالای فارغ‌التحصیلان جویای کار گفت: در راستای بهبود فضای کسب و کار، جلوگیری از هدررفت منابع، ارتقاء توانمندی‌ مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی باید «مهارت‌آموزی» و «مهارت‌افزایی» رسالت مهم دانشگاه‌ها باشد و دانشگاه رازی نیز در این راستا حرکت می‌کند.
دکتر احمدی بر هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان تأکید کرد و گفت: با تشکیل معاونت «فناوری و نوآوری» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بستر بسیار مناسبی برای تعامل و همکاری حداکثری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با عناصر زیست بوم نوآوری و فناوری خواهد بود.
وی در پایان  بر انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک تأکید کرد و گفت: همکاری بین دانشگاه رازی، جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه راهگشای رفع بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه خواهد شد.
 


نظر شما :