دورهمی "ایسنایی" با استاندار کرمانشاه

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۰ کد : ۳۸۸۵۵ تاپ خبر اخبار پارک علم و فناوری کرمانشاه
امروز درست می شود ۲۲ سال. ۲۲ سال است پای درد دل مردم می نشینیم و سنگ صبورشان می شویم، ۲۲ سال است هر اتفاقی گوشه و کنار این دیار می افتد خبرش را می گیریم و به مردمان شهر و دیارمان می رسانیم، ۲۲ سال است پای صحبت تک تک مسئولان می نشینیم و خواسته های مردم را از آنها مطالبه می کنیم.

امروز اما برای ما خبرنگاران ایسنا در کرمانشاه کمی متفاوت تر بود، وقتی قرار شد دورهمی با استاندار به مناسبت همین روز داشته باشیم.

همین که امروز کسی به یاد قلم به دستان  ایسنا بود کلی برایمان می ارزید، اینکه امروز کسی شاید برای چند دقیقه سنگ صبور خودمان می شود و مشکلات و دردهای خودمان را گوش می دهد.

در دورهمی امروز از سختی های کارمان گفتیم، از پاسخگو نبودن مدیران، از رشد قارچ گونه رسانه های بی شناسنامه، از فضای مجازی بی در و پیکر که بلای جان رسانه های رسمی شده و از خیلی سختی ها و مشکلات دیگر... و این بار این استاندار کرمانشاه بود که سنگ صبورمان شده بود.

هوشنگ بازوند بعد از شنیدن درد و دلهایمان گفت: سختی ها و مشکلات هست و نمی توان منکر آن شد و همه باید برای رفع مشکلات خبرنگاران تلاش کنند.

او گفت: اعتبار رسانه از خبرنگاران آن رسانه است، اگر امروز بزرگترین سرمایه "ایسنا" اعتماد مردم به آن است، این سرمایه را مرهون حرفه ای بودن و تلاش خبرنگاران خود است.

وی افزود: اینکه مردم امروز به "ایسنا" اعتماد دارند ناشی از تلاش خبرنگارانی است که توانسته اند این اعتماد مردم را جلب کرده و با صداقت کاری خود مردم را به سمت این رسانه سوق دهند.

بازوند گفت: امروز کشور شاهد کاهش سرمایه اجتماعی است و یکی از علل آن اخبار کذب و دروغی است که در فضای مجازی دست به دست می شود و این امر اهمیت کار رسانه های معتبر و با صداقتی مانند "ایسنا" را به خوبی روشن می کند.

استاندار کرمانشاه از انتشار اخبار منفی در فضای رسانه ای استان هم انتقاد کرد و افزود: جای تاسف است که اخبار منفی به سرعت در فضای مجازی و رسانه ای استان منتشر می شود. حتی بعضا اخبار منفی استان های دیگر به کرمانشاه منتسب می شود، صرف اینکه فقط بازدیدها بیشتر شود.

بازوند گفت: در این فضا به رسانه هایی نیاز داریم که اخبار مثبت را نشر دهند، بطور مثال ثبت جهانی شدن منطقه اورامانات علی رغم سختی ها و پیگیری هایی که داشت اما متاسفانه آنطور که باید از سوی رسانه ها به آن پرداخته نشد.

استاندار کرمانشاه گفت: کار بزرگی بود که در شرایط تحریم، 176 کشور جهان به ثبت جهانی این اثر رای مثبت دهند، اما این موضوعات اصلا در رسانه ها آنطور که باید پرداخته نمی شود.

بازوند انتخاب کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک هم اشاره کرد و افزود: کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای خلاق خوراک ثبت شد، اما این خبر آنطور که باید در رسانه ها منتشر نشد و این جای تاسف است که برخی رسانه ها فقط از اخبار منفی استقبال می کنند.

وی تاکید کرد: کرمانشاه نیاز به تولید خبر واقعی دارد، رسانه ها اگر واقعیت ها را بگویند اوضاع به سمت خوبی پیش رفته و سرمایه گذاران جذب این استان می شوند.

بازوند گفت: نمی گوییم رسانه ای غلو کند، اما انتظار داریم واقعیت های استان و ظرفیت ها و کارهایی که در آن صورت گرفته را بیان کنند، نه اینکه فقط در اخبار منفی غلو کرده و بزرگنمایی کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: این نکته مهم باید مد نظر همه باشد که خبرنگاران، مسئولان و نمایندگان باید یک خط قرمزهایی را در خصوص استان داشته باشند و باید به این خط قرمزها پایبند باشند.

بازوند گفت: کرمانشاه نیاز به سرمایه گذاری دارد و از ظرفیت های بسیاری برای این موضوع برخوردار است و همه باید روی معرفی این ظرفیت ها متمرکز شویم.

وی به تعبیر مقام معظم رهبری از کرمانشاه اشاره کرد و افزود: ایشان در سفر خود به استان، کرمانشاه را "سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی" عنوان کردند، اما رسانه های استان کمتر به این موضوع پرداختند که این تعبیر را تفسیر کنند.

بازوند گفت: تعابیر متفاوتی از این چهره زیبا و سینه ستبر می توان داشت، تقدیم 9800 شهید دفاع مقدس، وجود چهار هزار اثر ثبت ملی شده، موسیقی زیبا، طبیعت زیبا، وجود اقوام و مذاهب مختلف در استان، ایثار و فداکاری مردم استان در هشت سال دفاع مقدس و... و این رسانه ها هستند که باید این مفاهیم و این ارزش ها و این ظرفیت ها را برجسته کنند.

استاندار کرمانشاه در خصوص انتقاد از عدم پاسخگویی مدیران هم گفت: این مشکلی است که آن را می پذیرم. متاسفانه برخی مدیران ما از شجاعت و ریسک پذیری برخوردار نبوده و بسیار محافظه کارانه عمل می کنند. درحالیکه مدیران باید بدانند که اگر صادقانه به مردم خدمت کنند و این اقدامات را از طریق رسانه ها به مردم منعکس کنند، مردم صداقت آنها را درک کرده و پا به پای آنها همکاری خواهند کرد.

بازوند گفت: نمونه این همراهی را در وداع با شهید حاج قاسم سلیمانی شاهد بودیم، مردم فداکاری هایی حاج قاسم را دیدند و روزی که با او وداع کردند همه از هر طیف سیاسی و مذهبی و ... آمدند، چرا که می دانستند ایران فرد فداکاری را از دست داده و یک ایران در سوگ حاج قاسم نشست.

وی افزود: بنابراین اگر مدیران صادقانه کار کنند قطعا مردم دلسوزی و صداقت آنها را تشخیص می دهند و حتی اگر مشکلی باشد برای رفع آن همکاری خواهند کرد


نظر شما :