امام جمعه کرمانشاه بیان کرد: جهاددانشگاهی پناهگاهی برای حمایت از جوانان با ایده/ لزوم حمایت جدیتر مسوولان از این نهاد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در آستانه چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در بازدید از فعالیت ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: عملکرد هر نهادی که در راستای حمایت از نخبگان و جوانان ایرانی قدم بردارد، قابل تقدیر و ستودنی است.
وی با اشاره به وجود استعدادهای بسیار در کشور، گفت: ما جوانان نابغه و خوش فکری داریم و کافیست از آنها حمایت شود، آن زمان است که استعدادهایشان شکوفا شده و اثر خود را در رونق اقتصاد و اشتغال کشور نشان خواهد داد.
آیت الله علما به دستاوردهای علمی نخبگان ایرانی اشاره کرد و افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما امروز هیچ چیز کم نداریم و در بسیاری علوم و تخصص ها جزو کشورهای برتر جهان هستیم.
وی به توانایی جوانان ایرانی در صنایع دفاعی اشاره کرد و افزود: امروز موشک های ایران خار چشم تمام دشمنان شده و آن ها به خوبی می دانند ایران چه توانایی های در این زمینه دارد و تلاش دارند با راهکارهای مختلف مانع بروز توانمندی های جوانان ایرانی شوند.
امام جمعه کرمانشاه تاکید کرد: امام راحل از همان روزهای اول انقلاب باور "ما میتوانیم" را در کشور زنده کرد و این حرف کمی نیست و ایجاد همین باور در جوانان آن روز بود که کشور را در مسیر پیشرفت و ترقی قرار داد و امروز به جایی رسیده ایم که دشمنان از توانایی های علمی ما وحشت دارند.
آیت الله علما با بیان اینکه فعالیت های جهاددانشگاهی به جوانان انگیزه داده، تاکید کرد: جوانان ما ایده ها و فکرهای خوبی دارند و کافی است پناهگاهی برای حمایت از آن ها در کشور باشد و خوشبختانه نهادی مانند جهاددانشگاهی به خوبی در این زمینه ایفای نقش کرده که جای تقدیر دارد.
امام جمعه کرمانشاه به راه اندازی برج فناوری در کرمانشاه اشاره کرد وافزود: این برج بستر خوبی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و نخبگان استان خواهد بود و آن طور که مسوولان جهاددانشگاهی اعلام کردهاند قرار است برج مشابهی در کنار آن ساخته شود و هرچه ظرفیت ها در این زمینه افزایش یابد، به رونق تولید و توسعه فناوری و دانش در کشور منجر خواهد شد.
وی تاکید کرد: با توجه به فعالیت های جهاددانشگاهی در حمایت از شرکت ها و واحدهای فناور و دانش بنیان می طلبد مسوولان حمایت های جدیتری از این نهاد داشته و مسیر حرکت را برای آن ها هموار کنند.
در ادامه بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیکی سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: روز 16 مرداد سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی است، نهادی که برای پرکردن خلاهای علمی، اجتماعی، فرهنگی و ... پا به عرصه ظهور گذاشت.
وی افزود: جهاددانشگاهی در چهار دهه فعالیت خود توانسته الگوسازی در حوزه های مختلف داشته و نقش خود را به خوبی ایفا کند.
بادکو به فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلق فناوری های جدید هم اشاره کرد و افزود: این نهاد در مسیری گام برداشته که به گفته مقام معظم رهبری تا پیش از این کسی توانایی ورود به این عرصه را نداشته، اما جهاددانشگاهی با همت جوانان و نخبگان ایرانی توانسته به عرصه دانش و فناوری های نو ورود کرده و موفقیت های بزرگی برای کشور کسب کند.
وی به فعالیت های این نهاد علمی در حوزه های پزشکی، کشاورزی، نفت و گاز و ریلی اشاره کرد وافزود: جهاددانشگاهی با ورود به هریک از این عرصه ها توانسته دستاورد خوبی برای کشور کسب کند.
بادکو در ادامه اولویت اصلی فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه را براساس اولویت ها و نیازهای استان عنوان کرد و افزود: تمام تلاش ما این است که در راستای اولویت ها و رفع نیازهای استان گام برداریم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی کرمانشاه توانسته با ایجاد ساختارهای جدید از جمله پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها و ... بحث توانمندسازی نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی استان را تسریع کند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی استان نیز نقش اساسی و محوری برعهده داریم و کارهای خوبی در این مجموعه صورت گرفته است.
نظر شما :