مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی در استان کرمانشاه: فرایند توانمند سازی بیش از۱۶۰۰ متقاضی مشاغل خانگی در استان آغاز شده است

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۶۹۸۷ تاپ خبر اخبار پارک علم و فناوری کرمانشاه
مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی در استان کرمانشاه از ثبت نام ۱۶۰۰متقاضی این طرح در استان خبر داد و گفت: این متقاضیان در ۱۱ رسته شغلی ثبت نام کرده اند که فرایند توانمند سازی آنها آغاز شده است.
مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی در استان کرمانشاه: فرایند توانمند سازی بیش از۱۶۰۰  متقاضی مشاغل خانگی  در استان آغاز شده است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی با اعلام خبر فوق، گفت: اتخاذ رویکردی علمی-اجرایی در مواجهه با جامعه هدف  که شامل شناخت، توانمندسازی، ظرفیت سازی و نهادسازی در فرایند توسعه و ایجاد کسب و کارهای خانگی، ایجاد، تثبیت و توسعه شبکه های کسب وکار با تمرکز بر تقویت حلقه های بازاریابی و اتصال به بازار محصولات و همچنین فرهنگ سازی توسعه، ارتقاء سرمایه اجتماعی و اعتمادسازی میان عاملان توسعه و مدیران کسب و کارهای خانگی بخشی از ویژه گی های این طرح است.

آزادی  با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در سال 1397 به عنوان مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در 9 استان پایلوت کشور از جمله کرمانشاه  انتخاب شد، افزود:  در این طرح در استان  2700 نفر از متقاضیان فرایند های شناسایی ، توانمندسازی و اتصال به بازار در  رشته  های شغلی مشخص طی کرده اند.

مدیر اجرای طرح مشاغل خانگی در استان کرمانشاه  با اشاره به اینکه   طرح مشاغل خانگی بر محور توانمندسازی اصولی بنا شده است، گفت:  در این طرح افراد واجد شرایط پس ازطی مراحل لازم   برای دریافت تسهیلات به دستگاه اجرایی معرفی می شوند.

وی با بیان اینکه در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سال گذشته  تعهد استان کرمانشاه برابر با ۲۷۰۰ نفر متقاضی بود که حدود  ۳۸۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کرده بودند، افزود : امسال نیز 1600 نفر مورد حمایت قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر فاز اول  این طرح به اتمام رسیده و در ابتدای فاز دوم شامل ارزیابی و اهلیت سنجی متقاضیان هستیم و ۲۵ درصد از جامعه اماری مورد ارزیابی کارشناس قرار گرفته اند  که سهمیه استان کرمانشاه از توانمندسازی و اتصال به بازارهای فیزیکی و انلاین ۱۵۰۰ متقاضی است.

آزادی در پایان   با اشاره به استقبال خوب متقاضیان و ظرفیت های موجود از تدوین برنامه ای بمنظور افزایش سهمیه استان در این طرح خبر داد و تصریح کرد: قالی بافی،گلیم بافی، تولیدات چرمی دست دوز،سازنده پای پوش های سنتی، تولید پوشاک ،پرورش دهنده زنبور عسل،بسته بند عسل،ویرایشگر متون،مترجم،انیماتوربرنامه نویسی از رسته هایی هستند که متقاضیان در طرح مشاغل خانگی در استان  ثبت نام کرده اند.


نظر شما :