امام جمعه کرمانشاه در دیدار با جهادگران جهاددانشگاهی:
همه دستگاهها برای رفع مشکل اشتغال جوانان تلاش کنند
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی(16 مرداد) در دیدار با رییس و جمعی از مدیران سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، با تاکید بر اهمیت ارائه طرح و برنامه برای حل معضل اشتغال جوانان استان، گفت: باید از همه ظرفیت های موجود در استان برای حل مشکل اشتغال استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: استان کرمانشاه رتبه های اول بیکاری را در کشور دارد که این برای استانی مثل کرمانشاه با ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی که دارد، برازنده نیست.
آیت الله علما با بیان اینکه ادارات و نهادهای مختلف باید برای حل معضل اشتغال تلاش کنند، گفت: مجموعه هایی مثل جهاددانشگاهی اقدامات خوبی برای حل مشکل اشتغال جوانان تحصیلکرده انجام داده اند که باید این اقدامات با جدیت ادامه یابد.
آیت الله علما با بیان اینکه استان کرمانشاه در حوزه های مختلفی مثل کشاورزی، صنایع دستی و... خیلی جای کار دارد، گفت: کار کردن در این حوزه ها می تواند از آمار بالای بیکاری در استان بکاهد.
وی تاکید کرد: اگرکشاورزی و صنایع دستی را سروسامان داده و به سمت مدرن کردن و به روز کردن این بخش ها با استفاده از ظرفیت نهادهای علمی همچون جهاددانشگاهی برویم، میتوان بخش زیادی از آمار بالای بیکاری را کاهش داد.
وی بر اهمیت اتکا به داخل نیز تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی از نهادهایی است که با اتکا به توان داخل که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست، توانسته تا حدود زیادی از وابستگی کشور به خارج از کشور بکاهد.
بهرام بادکو رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه نیز در این دیدار با اشاره به افزایش آمار بیکاری بین فارغ التحصیلان دانشگاهی، گفت: مجموعه جهاددانشگاهی در تلاش است برای این قشر ایجاد اشتغال داشته باشد.
وی با معرفی برخی اقدامات این سازمان، گفت: در پارک علم و فناوری سازمان جهاددانشگاهی استان قریب 300 شرکت تحت پوشش هستند و از تبدیل ایده های آنها به محصول حمایت می کنیم.
بادکو به فعالیت این سازمان در زمینه ایجاد مشاغل خانگی هم اشاره کرد و گفت: با پشتیبانی و حمایت از مشاغل کوچک خانگی می توان اشتغال بالایی ایجاد کرد.
وی همچنین به فعالیت این سازمان در حوزه آموزش عالی هم اشاره کرد و گفت: قریب چهار هزار دانشجو در موسسه آموزش عالی و دانشگاه علمی کاربردی تحت پوشش این سازمان مشغول تحصیل هستند.
بادکو فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه ها را نیز دیگر زمینه فعالیت این سازمان عنوان کرد و گفت: جهاددانشگاهی با داشتن دو خبرگزاری ایسنا(دانشجویان ایران) و ایکنا(قرآنی) نقش مهمی در اطلاع رسانی به جامعه ایفا می کند.
بادکو به فعالیتهای پژوهشی جهاددانشگاهی استان هم اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات این حوزه کار در زمینه فرآوری قیر طبیعی است تا از خام فروشی آن جلوگیری شود.
نظر شما :